What Women Want
+4
zamisljena
wmp
ka5an
Admin
8 posters
XTRAT :: ŽENSKE PRIČE :: ŠTA ŽENE ŽELE?
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
What Women Want
First topic message reminder :
Muskarci nemaju pojma o tome sta zene zele, ili ipak to znaju a ne umeju da kažu, pokažu, ispolje...
Kakvog ste vi mišljenja?
Muskarci nemaju pojma o tome sta zene zele, ili ipak to znaju a ne umeju da kažu, pokažu, ispolje...
Kakvog ste vi mišljenja?
Re: What Women Want
Admin ::Da, to i jeste osnova, ali i iskrenost-za mene, npr. ja bih više volela da mi u lice kaže o neverstvu, nego da to skriva, a problem toga bi zajedno rešili, na jedan ili drugi način...
Iskrenost,da.Naravno.ali...
"na jedan ili drugi način"
dali je to onda raskrsnica -oprostiti ili ne oprostiti!?
postavlja se pitanje iskrenost,da ili ne.a kad je u pitanju razumjevanje
onda mi je to nekako "slijepa ulica"
Oprostiti ili ne, i živeti sa tim je već nešto drugo, nećemo, valjda u svakoj vezi to imati. Svakako sam za iskrenost, ma kakva bila, jer je uvek bolje znati na čemu si , nego o tome razmišljati...
Razumevanje je nešto što moramo postaviti i sebi kao zahtev, a i muškarcu jer ako nemamo sluha jedan za drugoga, čemu onda sve to...
Razumevanje je nešto što moramo postaviti i sebi kao zahtev, a i muškarcu jer ako nemamo sluha jedan za drugoga, čemu onda sve to...
...kad bi zene sve izrekle, ne bi bilo interensantno jer za cim se muciti i mozgati...za cim dotjerivati, kako ponasanje tako i etiko,-estetiku ... sto se stvarnost prije sazna , to krace traju visine emocija !?
faraon- moderator
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 10.11.2008
S obzirom na to da imam 39 godina, jedan brak iza sebe i verenicki prsten na ruci trenutno, nadam se da sam uspela u zivotu da iskristalisem sta zelim, pa rekoh da podelim sa vama:
Cetiri su stvari neophodne:
1) da imamo o cemu da razgovaramo
2) da se slazemo u seksu
3) da su nam isti pogledi na stvari koje su i jednom i drugom od sustinske vaznosti (obicno ih je 3-4, ne vise)
4) isti smisao za humor
Ja sam licno celog zivota trazila mangupa koji nije dripac. Da ima puno "utakmica u nogama", da je prelezao decje bolesti, da ima cilj, da ne cupa kosu pred problemima vec da ih resava k'o normalnu stvar, i da ima urodjenu cestitost. Folirante, mutne tipove i bizMismene ne podnosim. Ne sme biti tunjav (izvin'te na izrazu) jer ja nisam neka "slatka mala zenica" i dosadio bi mi za nedelju dana. Ne sme da nosi tasnu i masnu svakog dana jer bi to znacilo da je kapitulirao i prepustio se matici (ne kazem da je to lose, nego da meni takav ne treba).
Ovaj koga volim je sve to. Svirao je bubnjeve u poznatoj punk grupi kad je bio mlad. Sada se razume i u dzez i u klasicnu muziku. Slika. Zasmejava me do suza. Place sa mnom.
I.....e sada vam otkrivam najvecu zensku tajnu... u ocima mu vidim da mi za mene pomerio planinu!
Hm...ala sam se raspisala, a samo je ova poslednja recenica mogla biti dovoljna
2) da se slazemo u seksu
3) da su nam isti pogledi na stvari koje su i jednom i drugom od sustinske vaznosti (obicno ih je 3-4, ne vise)
4) isti smisao za humor
Ja sam licno celog zivota trazila mangupa koji nije dripac. Da ima puno "utakmica u nogama", da je prelezao decje bolesti, da ima cilj, da ne cupa kosu pred problemima vec da ih resava k'o normalnu stvar, i da ima urodjenu cestitost. Folirante, mutne tipove i bizMismene ne podnosim. Ne sme biti tunjav (izvin'te na izrazu) jer ja nisam neka "slatka mala zenica" i dosadio bi mi za nedelju dana. Ne sme da nosi tasnu i masnu svakog dana jer bi to znacilo da je kapitulirao i prepustio se matici (ne kazem da je to lose, nego da meni takav ne treba).
Ovaj koga volim je sve to. Svirao je bubnjeve u poznatoj punk grupi kad je bio mlad. Sada se razume i u dzez i u klasicnu muziku. Slika. Zasmejava me do suza. Place sa mnom.
I.....e sada vam otkrivam najvecu zensku tajnu... u ocima mu vidim da mi za mene pomerio planinu!
Atahualpa-
Broj poruka : 33
Godina : 54
Poso/dokolice : dream catcher
Datum upisa : 24.05.2009
Atahualpa ::S obzirom na to da imam 39 godina, jedan brak iza sebe i verenicki prsten na ruci trenutno, nadam se da sam uspela u zivotu da iskristalisem sta zelim, pa rekoh da podelim sa vama:
2) da se slazemo u seksu
4) isti smisao za humor
Bravo! Pa, nemam šta da dodam, mogu samo da potpišem, svaku tvoju reč!!!!!!!
Funky Angel- Admin
- Broj poruka : 2830
Datum upisa : 20.02.2009
Strana 2 od 2 • 1, 2
XTRAT :: ŽENSKE PRIČE :: ŠTA ŽENE ŽELE?
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu