Tračarica
4 posters
XTRAT :: PRIČAONICA
Strana 1 od 1
Tračarica
Evo teme o tračarenju, ogovaranju, prenošenju informacija, itd...
dakle ako ste raspoloženi-izvolite!
Ponekad je tračarenje i zdrava stvar
dakle ako ste raspoloženi-izvolite!
Ponekad je tračarenje i zdrava stvar
Re: Tračarica
???
Nije moguce da niko od nas ne "tracari" ponekad...sa prijateljicom...prijateljem...ukucanima.Hmm...ali doboo...mozda sam ja jedina gresna...priznajem,umem to ponekad uz kaficu...makar me sad na stub srama stavili...Ne znam da li je i koliko zdravo,ali nisam od onih koje to ponekad ne rade.
Poljubac svima...
Nije moguce da niko od nas ne "tracari" ponekad...sa prijateljicom...prijateljem...ukucanima.Hmm...ali doboo...mozda sam ja jedina gresna...priznajem,umem to ponekad uz kaficu...makar me sad na stub srama stavili...Ne znam da li je i koliko zdravo,ali nisam od onih koje to ponekad ne rade.
Poljubac svima...
Slovenska-
Broj poruka : 465
Godina : 63
Datum upisa : 28.11.2008
Slažem se sa tobom, ponekad je i normalno nekoga ogovarati, jer na taj način pružamo ono malo potrebne satisfakcije sebi.
Zabrinuti se treba, kada to postane glavna delatnost naših života
Zabrinuti se treba, kada to postane glavna delatnost naših života
Naravno,ne mislim na trac kao smisao i glavnu preokupaciju u zivotu...ali 'nako od meraka...umem ponekad...ma umem bas
Slovenska-
Broj poruka : 465
Godina : 63
Datum upisa : 28.11.2008
Vrlo interesantna konstatacija- da li voliš da ih kriomice slušaš ili i da ušestvuješ u njima?Deki ::Ih, bas volim zenske traceve
Mislim da je mislio na ono prvo!
Vedrana-
Broj poruka : 295
Godina : 51
Poso/dokolice : smejanje
Raspoloženje : ok
Datum upisa : 02.11.2008
Ajd malo tračeva iz Džet-seta :
Verovali ili ne Silvester Stalone ima 62 godine! I izgleda ovako. Wow!!!!!
Kako piše Daily Mail, za potrebe novog filma matori Slaj nabacio je
mišiće, kao pre više od dvadeset godina kad se prvi put pojavio u
ulogama koje su ga proslavile Rambo i Roki.
A danas, iako više nije u cvetu mladosti, popularni Slaj je pokazao da
nije za bacanje na snimanju za najnoviji film ‘The Expendables’.
Kao i u filmovima o Rokiju, svemogući Stalone potpisuje i scenario i
režiju ovog novog ostvarenja.I naravno tumači glavnu ulogu. Kao po
tradiciji “gospodin svemogući” odbio je kaskadere i sve vratolomije u ovom trileru glumac izvodi potpuno samostalno, kao što možete videti na slici iznad.
Pored Stalonea u filmu ćemo imati prilike da vidimo i preslatkog britanskog glumca, na koga je vaša Tračara specijano slaba, Džejsona Stetama. Mmmm, jedva čekam ovaj film!
Verovali ili ne Silvester Stalone ima 62 godine! I izgleda ovako. Wow!!!!!
Kako piše Daily Mail, za potrebe novog filma matori Slaj nabacio je
mišiće, kao pre više od dvadeset godina kad se prvi put pojavio u
ulogama koje su ga proslavile Rambo i Roki.
A danas, iako više nije u cvetu mladosti, popularni Slaj je pokazao da
nije za bacanje na snimanju za najnoviji film ‘The Expendables’.
Kao i u filmovima o Rokiju, svemogući Stalone potpisuje i scenario i
režiju ovog novog ostvarenja.I naravno tumači glavnu ulogu. Kao po
tradiciji “gospodin svemogući” odbio je kaskadere i sve vratolomije u ovom trileru glumac izvodi potpuno samostalno, kao što možete videti na slici iznad.
Pored Stalonea u filmu ćemo imati prilike da vidimo i preslatkog britanskog glumca, na koga je vaša Tračara specijano slaba, Džejsona Stetama. Mmmm, jedva čekam ovaj film!
- Glumica Tara Rid zaigraće u sedmom nastavku filma "American pie".
- Holivudska starleta Pamela Anderson udaje se za ronioca Džejmija Pedžeta sa kojim je u vezi tek nekoliko meseci.
- Drugi teniser sveta Rodžer Federer oženio se u subotu dugogodišnjom devojkom Miroslavom Vavrinec.
- Dragan Marinković Maca otvara splav H2O koji će držati zajedno sa jednim prijateljem.
- Sandra Bullock u kola ugradila pojaseve za pse?!
- Miki, pobedmik Velikog brata VIP se od javnosti sakrio na jedan od vojvođanskih salaša.
- Poznata glumica, koja se proslavila ulogom u seriji „Bafi, ubica vampira“ Sara Mišel Gelar je trudna, prenose američki mediji.
- Đorđe David na putu Zlatibor-Čajetina ka Užicu preživeo tešku saobraćajku. Na sreću pevač je ostao nepovređen.
- "Poš" članica Spice Girls, Viktorija Bekam pozajmila je glas kraljici mora u popularnom crtaću Sunđer Bob Kockalone.10:00 AM Apr 9th from web
- Bivši
košarkaš Denis Rodman je odseo u hotelu „London” u Holivudu gde je
pipkao gošće i govorio im prostakluke.Zašto me to ne čudi?9:59 AM Apr 9th from web - Veterani svetske muzičke scene, britanski sastav „Utah Saints”, nastupiće večeras u klubu „Plastik”.9:59 AM Apr 9th from web
- Bend "Pet Shop Boys"odbio zahtev organizacije za zaštitu životinja PETA da promeni ime grupe u "Rescue Shelter Boys".9:56 AM Apr 9th from web
- Vukašin Brajić je na svom Facebook statusu najavio novi singl OT benda uskoro... i to pre koncerta!5:45 AM Apr 9th from web
- Udovica
frontmena Nirvane, Kortni Lov tvrdi da je misteriozno "isparilo" 500
miliona dolara novca koji je nasledila od Kurt Kobejna.12:17 AM Apr 9th from web - Dokumentarac
"Iron Maiden: Flight 666",biće ekskluzivno prikazan u Beogradu samo 21.
aprila u novom bioskopu u tržnom centru Ušće!12:15 AM Apr 9th from web - Pošto je pobedio u Velikom bratu iz trećeg pokušaja, Mikiju Đuričiću se gubi svaki trag, jer niko ne zna gde se pobednik nalazi.12:13 AM Apr 9th from web
- Viktorija Bekam odbila da se pojavi u popularnoj seriji "Očajne domaćice".12:11 AM Apr 9th from web
- Povodom obeležavanja Svetskog dana Roma, grupa Kal će večeras održati besplatan koncert na beogradskom Trgu Republike.8:20 AM Apr 8th from web
- Premijera filma "Ranjeni orao" će biti održana 24. aprila u dvorani Centra “Sava”6:51 AM Apr 8th from web
- Emir Kusturica dovodi Salmu Hajek i Havijera Bardema u Srbiju.6:49 AM Apr 8th from web
- Madona donirala 500.000 eura žrtvama razornog zemljotresa u Italiji.6:49 AM Apr 8th from web
- Obezbeđenje na svadbi brazilske manekenke Žizel Bundšen pucalo na paparaco fotografe zbog neovlašćenog fotografisanja?!11:06 AM Apr 7th from web
- Kris
Braun koji se u ponedeljak 6. aprila pojavio u sudnici u Los Anđelesu
izjavio da nije kriv u incidentu kad je Rijana pretučena.5:23 AM Apr 7th from web - Folkerka Seka Aleksić planira prvi solistički koncert u Beogradu koji će sa najverovatnije održati u Areni.4:11 AM Apr 7th from web
- Film "Milioner iz blata" reditelja Denija Bojla premijerno će biti prikazan 13. aprila u Centru "Sava" u Beogradu. Tek sad?!3:58 AM Apr 7th from web
- Britanska
manekenka Naomi Kembel požalila se u razgovoru za nemački časopis
„Glamur“ na prikriveni rasizam koji vlada u svetu mode5:09 AM Apr 6th from web - Dvojica preostalih članova čuvenih Bitlsa,Pol Makartni i Ringo Star nastupili su u Njujorku,prvi put zajedno nakon sedam godina.4:24 AM Apr 6th from web
- Pevač Boris Novković izjavio:"Uživam u ulozi oca!"4:21 AM Apr 6th from web
- Kris Braun u sudnici, Rijana na Barbadosu. Svakom po zasluzi....4:20 AM Apr 6th from web
- Pevač Bajaga pridružiće se mnogobrojnoj ekipi poznatih muzičara i glumaca u filmu o kultnoj sarajevskoj grupi Plavi orkestar.5:06 AM Apr 5th from web
- Fara Foset je u veoma lošem stanju prebačena u bolnicu u Los Anđelesu. Glumica je dugo bolesna od raka debelog creva.5:05 AM Apr 5th from web
- Džena Džejmison u romantičnoj komediji?!10:00 PM Apr 4th from web
- Dadilja Aleksis Beri koju je poznati američki glumac Robert de Niro nedavno otpustio tuži glumca za iznos od 40.000 dolara.10:00 PM Apr 4th from web
- Goran Bregović sa svojim „Orkestrom za svadbe i sahrane” održaće besplatan koncert 19. aprila na plaži u Mamaji u Rumuniji.11:22 PM Apr 3rd from web
- Naomi Kembel kritikovala je, u intervjuu nemačkom magazinu Glamur, prikriveni rasizam koji postoji u svetu mode.11:21 PM Apr 3rd from web
- Marko Kon, predstavnik Srbije na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“, nastupiće u subotu u Bosni u sklopu svoje promotivne turneje.11:19 PM Apr 3rd from web
- Slavni
britanski kuvar Džejmi Oliver postao je jutros otac po treći put kada
je njegova supruga Džuls rodila još jednu devojčicu.3:16 AM Apr 3rd from web - DJ, koji je već toliko puta bio u Beogradu, Džajls Piterson nastupiće u Domu Omladine, 24. aprila.12:19 AM Apr 3rd from web
- Završen je film Terija Gilijama “Imaginarium of Doctor Parnassus”, gde možemo videti Hit Ledžera u svojoj poslednjoj ulozi.11:51 PM Apr 2nd from web
- Američki nju metal bend „Korn” dolazi na ovogodišnji „Egzit” koji se od 9. do 12. jula održava u Novom Sadu.10:08 PM Apr 2nd from web
XTRAT :: PRIČAONICA
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu