Cime vas zene najvise nerviraju?
4 posters
Strana 1 od 1
Šta od ovog najteže podnosite kod žena?
Cime vas zene najvise nerviraju?
Bilo šta da je to, što žene namerno ili nenamerno rade, slobodno nam recite, možda nešto i naučimo... | | |
Re: Cime vas zene najvise nerviraju?
Nece da nam kazu.
Bice da ih ne nerviramo
Mislim da ih nervira kad se takmicimo sa njima. Sto je i prirodno, jer je nezenstveno.
Nervira ih i kada ocekujemo da nam citaju misli. A i tu su u pravu.
Nervira ih kada pokusavamo da ih menjamo, a to i mene nervira kod zena.
Nervira ih sto smo nekada za njih bile stalno doterane i raspolozene, a sada smo zapustene i nervozne. Ono prvo mi ne treba da radimo, a ovo drugo nek se potrude da sprece.
Bice da ih ne nerviramo
Mislim da ih nervira kad se takmicimo sa njima. Sto je i prirodno, jer je nezenstveno.
Nervira ih i kada ocekujemo da nam citaju misli. A i tu su u pravu.
Nervira ih kada pokusavamo da ih menjamo, a to i mene nervira kod zena.
Nervira ih sto smo nekada za njih bile stalno doterane i raspolozene, a sada smo zapustene i nervozne. Ono prvo mi ne treba da radimo, a ovo drugo nek se potrude da sprece.
Atahualpa-
Broj poruka : 33
Godina : 54
Poso/dokolice : dream catcher
Datum upisa : 24.05.2009
"Koliko ljudi, toliko ćudi" Mada, mislim da ih pokušaj da ih promenimo i naša zarozanost, najviše nerviraju, ili se varam?
Funky Angel- Admin
- Broj poruka : 2830
Datum upisa : 20.02.2009
...zelim da postoji Zena koja hoda i gleda na sebe spolja...na sebe izaslu iz sebe ...ja je sretem i pokusavam da i mene u svoj svijet uvrsti a ostalo meni je na red...
...ako se to desi , necu zaliti sto toliko je vremena proslo od naseg stalnog moguceg sretanja , a ako se to i ne dogodi ...zalicu se visim Organima da i njih iste muke nadju !!!
...ako se to desi , necu zaliti sto toliko je vremena proslo od naseg stalnog moguceg sretanja , a ako se to i ne dogodi ...zalicu se visim Organima da i njih iste muke nadju !!!
faraon- moderator
- Broj poruka : 159
Datum upisa : 10.11.2008
Similar topics
» Ko je ko - Žene u srbiji
» ZASTO ZENE VARAJU?
» ZASTO MUSKARCI VARAJU ZENE?
» ŽENE FLERTUJU više od muškaraca
» Kako žene biraju muškarce?
» ZASTO ZENE VARAJU?
» ZASTO MUSKARCI VARAJU ZENE?
» ŽENE FLERTUJU više od muškaraca